Belenus Thermalhotel*** Superior Zalakaros

online ajándékutalvány áruház     

belenus thermalhotel superior zalakaros     

 
 

Biztosítsa pihenését csomagjaink utalvány formájában történő elővásárlásával.

Az utalványok felhasználása az adott érvényességi időn belül az ÁSZF-ben rögzített feltételek szerint történik.

 

ZALAKAROSRÓL

Magyarország legkisebb városa Zalakaros, az ország dél-nyugati részén, a zalai dombok között helyezkedik el. A 30 éve feltárt termálvíz nemzetközileg ismertté. A forráskút 96 °C-os termálvize az ország legmelegebb hőforrása a kénes gyógyvizek csoportjába sorolható.

A gyógyvíz jó hatása megmutatkozik az idült gyulladásos izületi betegségek esetében, a krónikus nőgyógyászati és fogágy megbetegedések kezelésében, és sokféle megbetegedés és sebészeti beavatkozás utókezelésében. A város megközelítését segíti a nemzetközi repülőtér, mely Sármelléken, a várostól 17 km-re található.

a fürdő

A gyógyfürdő fedett részén 3 gyógyvizes, 1 termálvizes és 1 merülő (hideg vizes) medence várja a pihenésre vágyókat. A szabadban 1 sportmedence, 2 gyógyvizes, 2 termálvizes medence és egy pancsoló található. A gyógyvizes medencék hőmérseklet állandóan 37°C-os, a termálvizes 26-28°C-osak.

A fürdőkomplexumban gyógyvizes ülőfürdő, pezsgőfürdő is várja a vendégeket. Egyéb lehetőségek: száraz kézi gyógymasszázs, és gépi masszázs, többféle elektroterápiás kezelés. 1999 márciusában élményfürdővel, 2002 nyarán pedig hullámmedencével bővült a fürdő kínálata.

szabadidő

A városnak minden természeti és infrastrukturális adottsága megvan ahhoz, hogy vendégei pihenését maximálisan kiszolgálja. A közelben található csodálatos Kis-Balatoni természetvédelmi körzet, a bivalyrezervátum és a 20-25 km-re fekvő Balaton strandjai is várják az ide látogató vendégeket.

Mindezek mellett a város által rendezett szabadtéri folklór, térzene, színvonalas színpadi előadás is társul. Az évente több alkalommal megrendezésre kerülő sör-, bor- és kannavirágfesztivál hangulata többezer embert vonz városunkba. Kúltúrális rendezvények, mint például utcabál, operettest, koncertek is gyakran színesítik az idelátogatók estéit.